Screenshot
PRIOPĆENJE S RUJEVICE

Rijeka se oglasila nakon kontroverzne snimke na kojoj se spominje premlaćivanje Krovinovića: ‘Ispričavamo se...‘

Iz hrvatskog prvoligaša brzo su komentirali video koji se proširio društvenim mrežama
Piše: SNObjavljeno: 10. prosinac 2021. 12:31

Tijekom četvrtka pojavila se snimka s jednog treninga Rijeke. Uz video koji se proširio društvenim mrežama bili su označeni Lindon Selahi i Adam Gnezda-Čerin, a u pozadini se čula i treća osoba. Snimka je postala kontroverzna jer se moglo čuti kako netko spominje premlaćivanje Filipa Krovinovića, nogometaša Hajduka.

"On je iz Zagreba, da... Krovinović. Sad kad ga netko 'nalampa' u gradu pa ćeš vidit. Joj što bih volio...", riječi su koje su se čule na videu, ali ne i kraj zadnje rečenice.

Snimku o kojoj je riječ pogledajte OVDJE, a u nastavku članka pročitajte i priopćenje iz HNK Rijeka:

"HNK Rijeka se ovim putem ispričava zbog neprimjerenog jezika koji je korišten u videu objavljenom na službenom Instagram profilu kluba. HNK Rijeka se ovim putem ujedno ispričava svima čiji bi osjećaji mogli biti povrijeđeni.

Naglašavamo, jezik korišten u neformalnoj komunikaciji bio je neprimjeren, ali iza komentiranja događaja u kratkom videu, nije bilo nikakve loše namjere niti ikakvog poziva da se nekome nešto loše dogodi kao što se želi iskonstruirati.

Ovom prilikom još jednom pozivamo sve klubove i navijače u Hrvatskoj neka utakmice budu praznik nogometa u nikad zanimljivijem i uzbudljivijem HNL-u", poručili su iz kluba s Rujevice.

Linker
18. travanj 2024 03:42