Cristianinho
 PEDRO FIUZA Nurphoto Via Afp
STIŽE JUNIOR

Rođena nova zvijezda: ‘Mali već sada igra bolje od Ronalda! A prije nego umrem, želim da se vrati kući‘

Cristianinho je sada u akademiji Uniteda nakon što je za Juve zabio 56 golova u samo 35 nastupa.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2021. 11:53

Majka jednog od najboljih nogometaša svih vremena Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro, kaže da je njen unuk, a Ronaldov istoimeni sin sada bolji no što je to CR7 bio dok je imao 11 godina. Ako je suditi po onoj da mama zna najbolje, onda se u obitelji planetarno popularnog Portugalca već rodila nova zvijezda.

Nećemo malome Ronaldu Junioru nabijati pritisak, ali Cristianinho bi mogao biti i bolji od Cristiana, rekla je ponosna majka i baka u jednom portugalskom podcastu. A maleni će morati nadmašiti 678 golova u seniorskoj karijeri, pet Zlatnih lopti i sinje more trofeja s klubovima i reprezentacijom Portugala.

image
PEDRO FIUZA Nurphoto Via Afp

- Mislim da će i moj unuk zaigrati za Sporting, baš kako je započeo i Cristiano. Dapače, mlslim da će jednom njih dvojica zaigrati zajedno za Sporting, barem je mom sinu već 36 godina... Ali, rekla sam mu: Prije nego umrem, želim da se vratiš kući, u Lisabon i u Portugal. Znam da voli gledati utakmice Sportinga - kaže mama Dolores.

A onda je povukla paralelu između sina i unuka:

- Da, mislim da je Cristianinho bolji od Cristiana! U njegovo doba, moj sin nije imao svog trenera, a evo, unuk ga već ima. Iskreno, mislim da mali sada igra bolje nego što je to tada radio njegov otac. A ima i sjajnog učitelja...

CR Junior je sada u akademiji Manchester Uniteda, nakon što je dvije godine bio u Juventusovom sustavu. Ima 11 godina, a u zadnje dvije sezone u Juventusu je za omladinski pogon zabio čak 56 golova uz 26 asistencija, sve to u samo 35 utakmica!

Linker
17. travanj 2024 23:36