StoryEditor
 GORAN MEHKEK/CROPIX
VELIKI TRANSFER

Rusi potvrdili pisanje SN: Nikola Moro bi već u ponedjeljak mogao igrati protiv Urala!

Dosadašnji Dinamov veznjak dobit će ugovor na pet godina, uskoro sudar Lovren vs. Moro!
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. kolovoz 2020. 22:36

Peglali su se u srijedu još detalji ugovora i dogovora između dva Dinama, zagrebačkog i moskovskog, više ne postoje nikakve prepreke da Nikola Moro postane igrač ruskoga kluba. Ruski mediji potvrdili su u srijedu pisanje SN-a, zaključili da je Moro na korak do potpisa ugovora, koji će, kažu, biti petogodišnji.

Jedino što tvrde drugačije jest da će odšteta ipak biti manja od 10 milijuna eura, ne kažu koliko. No, prema našim informacijama i iz Rusije i iz Hrvatske, ukupna svota koju su Moskovljani pripremili za transfer iznosi oko 10 milijuna eura, a mogao bi Dinamo zaraditi i više ovisno o postotku od budućeg transfera. Moguće je da su to ti detalji oko kojih dva kluba još pregovaraju...

Izvori iz Moskve tvrde da bi Nikola Moro mogao već u četvrtak obaviti liječnički pregled, odnosno, ako sve ne bude gotovo u četvrtak, da je njihova velika želja da se sve zgotovi do kraja tjedna, da potpiše ugovor i da možda već u ponedjeljak bude s momčadi u Jekaterinburgu u utakmici protiv Urala, moguće dobije i koju minutu.

Iako, nema puno vremena, treba dotad riješiti sve papire. No, s obzirom da se liga igra po užurbanom rasporedu, moskovski Dinamo će u 16 dana odigrati pet utakmica. Nakon Urala slijede dvije domaće utakmice, s Rotorom i Rostovom, zatim gostovanje u Tuli i onda domaći sraz protiv prvaka Zenita.

Moro protiv Lovrena, mogli bismo gledati taj dvoboj. Ali, pričekajmo s planovima još malo, da sve postane i formalno, da se na putu do ugovora nešto nepredviđeno ne dogodi.

Linker
05. kolovoz 2020 22:36