Diego Simeone sa suprugom Carlom

 Screenshot/Instagram
‘IMAMO DOBAR PROSJEK‘

Salve smijeha nakon bizarne izjave u prijenosu uživo: ‘Seks 4 puta mjesečno? S time ne možeš igrati kod mene‘

Slavni trener nije htio otkriti koliko često takvu vrstu aktivnosti prakticiraju njegovi igrači
Piše: SNObjavljeno: 02. lipanj 2023. 18:10

Pred Atletico Madridom ovog je vikenda gostovanje kod Villarreala u posljednjem 38. kolu španjolske La Lige. Momčad Diega Simeonea igra briljantno i nakon turbulentnog prvog dijela sezone gdje su ispali iz svih europskih natjecanja, ove, 2023. godine upisali su samo četiri poraza. Zbog impresivnih rezultata stigli su na bod zaostatka od drugoplasirano Real Madrida te im se kockice još uvijek mogu posložiti da na koncu završe ispred gradskog rivala.

O brojnim nogometnim temama Simeone je govorio u studiju španjolske radio postaje Cadena COPE, ali pozornost je skrenuo nečim drugim. Nakon što je voditelj citirao studiju da se prosječni Španjolac seksa 56 puta godišnje, Simeone je otkrio bizarnu tvrdnju...

- Koliko? 56… 56 godišnje... Koliko je to puta mjesečno? Četiri mjesečno? S tim brojem ne možeš igrati u mojoj momčadi - našalio se Argentinac koji je tako izazvao smijeh kod gledatelja.

Kad su ispitivači tražili realniji broj od Simeonea, on je odgovorio: ‘15 mjesečno? Neću reći... ali imamo dobar prosjek.‘

Simeone se u tajnosti oženio svojom suprugom manekenkom Carlom Pereyrom u lipnju 2019. i imaju dvije kćeri, a dobro je poznato i kako Argentinac ima i tri sina iz prvog braka od kojih su svi profesionalni nogometaši.

Linker
19. travanj 2024 22:38