Zvijezda West Hama Manuel Lanzini je imao veliku sreću da je preživio tešku nesreću

 Ashley Western/colorsport/Shutterstock Editorial/Profimedia
RUŽNO JE IZGLEDALO

Slavni Vlašićev suigrač čudom preživio tešku prometnu nesreću, Mercedes od 600.000 kuna totalno uništen

‘Nevjerojatno je koliko su sreće i nogometaš i vozač imali da nisu poginuli‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2022. 07:58

Manuel Lanzini je čudom preživio tešku prometnu nesreću. West Hamov 29-godišnji veznjak je zamalo stradao u 70.000 funti, odnosno preko 600.000 kuna, vrijednom Mercedesu kada je njegov vozač izgubio kontrolu u srijedu oko 14:30.

West Hamov vozač je vozio Lanzinija u klupskom automobilu, ali je u jednom trenu izgubio kontrolu i automobil je završio na boku. Prema onome kako je sve izgledalo, svi su se bojali onog najgoreg, ali glasnogovornik kluba je za Sportsmail potvrdio da veznjak, koji se vozio u stražnjem dijelu vozila, nije ozlijeđen.

image

U West Hamu je i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji je s Manzinijem u dobrim odnosima

ARFA GRIFFITHS/WEST HAM UNITED/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Arfa Griffiths/west Ham United/Shutterstock Editorial/Profimedia

Policija i vatrogasi su brzo stigli na mjesto nesreće i izvukli nogometaša i vozača, te ih pregledali za ozlijede, a Lanzini nije imao nikakvih poteškoća pa je nastavio put tamo gdje je i krenuo, a to je u trening kompleks West Hama za koji bi trebao nastupati već u nedjelju protiv Evertona.

"Pravo je čudo da je uopće živ prema onome što sam ja čuo. Nevjerojatno je koliko su sreće i Lanzini i vozač imali da nisu poginuli. West Hamovi igrači često koriste šofere, posebno oni koji žive u gradu. Bili su na brzoj cesti pa je sve moglo završiti jako tragično. To samo pokazuje da, bez obzira koliko novaca imaš, svi smo jednako ranjivi u ovakvim situacijama", rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Lanzini je u West Hamu do sezone 2015./2016. kada je stigao iz Al Jazire, a od tada je u 193 nastupa zabio 28 golova.

Linker
17. travanj 2024 17:11