FREDERIC J. BROWN Afp
NESVAKIDAŠNJA SCENA

Sudac ‘nokautirao‘ Di Mariju u njegovom debiju za Juventus: ‘Ovo je američki nogomet‘

Iako nije bio među strijelcima, argentinski nogometaš bio je jedna od glavnih tema nakon utakmice
Piše: SNObjavljeno: 23. srpanj 2022. 14:20

Nogometaši Juventusa uspješno su u ranim jutarnjim satima subote odradili prvu ovoljetnu pripremnu utakmicu na Allegiant stadionu u Paradiseu. Cosimo Marco Da Graca (10‘) i Mattia Compagnon (80‘) zabili su u 2-0 pobjedi protiv meksičke Guadalajare, no utakmicu su obilježila dva druga igrača.

Angel Di Maria debitirao je u dresu ‘Stare dame‘, a također je svoj novi debi upisao povratnik Paul Pogba. Obojica su dobila priliku u prvom poluvremenu, a u nastavku su ih zamijenili Denis Zakaria i Luca Pellegrini. Argentinski nogometaš ostavio je nešto dublji trag s obzirom na to da je sudjelovao kod prvog pogotka, a susret je obilježio i njegov sudar sa sucem nakon kojeg je zvijezda Juventusa neko vrijeme ostala ležati na podu.

"Rekao sam sucu da igramo nogomet, ali nisam očekivao da će s nama zaigrati američki i odjednom početi rušiti naše igrače", komentirao je, prema tvrdnjama novinara Salvatorea Biscottija, nakon susreta nesvakidašnju situaciju Massimiliano Allegri.

Juventus još do kraja mjeseca čekaju dva prijateljska susreta. U utorak Talijani igraju s Barcelonom u Dallasu, a iduće subote protiv Real Madrida u Pasadeni (Kalifornija).

Linker
25. travanj 2024 06:28