CHRISTIAN BRUNA Afp
GDJE ĆE FRANCUZ?

Svi ga vide u PSG-u, ali Zinedine Zidane ne želi otkriti gdje će nastaviti karijeru: ‘Imam još taj plamen‘

Prije desetak dana mediji su pisali da su Zidane i PSG blizu sklapanja ugovora, međutim nakon toga se pojavilo ime Christophea Galtiera
Piše: HinaObjavljeno: 19. lipanj 2022. 12:55

Želim nastaviti trenirati, rekao je bivši francuski reprezentativac Zinedine Zidane ne precizirajući gdje bi mogao raditi u budućnosti.

"Želim nastaviti, imam još taj plamen, to je moja strast, nogomet", rekao je Zidane u nedjelju za "Téléfoot" ne otkrivajući planove za budućnost.

"Imam 50 godina, ispunjen sam, sretan sam, to je najvažnije", dodao je "Zizou" u reportaži koju mu je emisija posvetila za njegovih pola stoljeća, koje će proslaviti 23. lipnja.

Ako se odluči i dalje trenirati, nakon što je na klupi Real Madrida značajno osvojio tri uzastopne Lige prvaka (2016., 2017., 2018.), "ni o čemu ne sanja". "Puno sam sanjao, imao sam puno stvari", dodao je.

image
CLEMENT MAHOUDEAU Afp

Zidane međutim u ovom razgovoru nije spomenuo kontakte s PSG-om gdje je navodno trebao zamijeniti Mauricia Pochettina, a ni reprezentaciju Francuske gdje je njegovo ime prvo na popisu nasljednika sadašnjeg izbornika Didiera Deschampsa koji ima ugovor do SP-a u Kataru (21. studenog-18. prosinca).

Prije desetak dana mediji su pisali da su Zidane i PSG blizu sklapanja ugovora, međutim nakon toga se pojavilo ime Christophea Galtiera koji bi trebao preuzeti klupu pariškog kluba.

Linker
20. kolovoz 2022 07:08