ALEXANDER GALPERIN Sputnik Via Afp
POČELI PREGOVORI

Talijani tvrde: Poznati srpski trener želi dovesti bivšeg igrača Dinama i povremenog reprezentativca Hrvatske!

Hrvata ugovor s aktualnim klubom veže ga do 2025. godine
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 19. kolovoz 2022. 11:26

Hrvatski veznjak i igrač Dinama iz Moskve Nikola Moro (24) mogao bi nastaviti karijeru u Italiji, tvrdi novinar Nicolo Schira. Prema njegovom izvoru, 24-godišnjeg Hrvata jako želi Bologna. U tekstu se navodi da je talijanski klub već započeo pregovore s povremenim reprezentativcem Hrvatske.

Moro za Dinamo iz Moskve igra od ljeta 2020. godine, kada je došao iz maksimirskom Dinama u transferu teškom 8,5 milijuna eura. Veznjak je prošle sezone odigrao 34 utakmice, postigao dva gola i dvije asistencije. Ima i dvije asistencije u pet mečeva tekuće sezone prvenstva Rusije.

Moro se u Moskvi brzo nametnuo u jednog od glavnih igrača Dinama. U teškim trenucima u koje je ruski nogomet zapao nakon objave rata Ukrajini, Moro se pokazao i kao karakteran mladić, te je ostao uz klub s kojim ga je vezao ugovor, premda je imao puno ponuda iz Europe, te mogućnost da ode kad poželi.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Trener Bologne je Siniša Mihajlović, koji ga sigurno dobro poznaje. Nigdje ne piše koliko bi Bologna platila za hrvatskog igrača kojeg ugovor s Dinamom veže do ljeta 2025. I jasno je da taj novac Dinamo ne bi mogao dobiti dok god su Rusiji nametnute sankcije. Moro na Transfermarktu vrijedi 9 milijuna eura.

Linker
23. travanj 2024 17:39