FILIPPO MONTEFORTE Afp
ZAKASNILI S UPLATOM

Transfer Lukakua mogao bi skupo koštati Inter! S Old Trafforda jasni: Birajte koju ćete nam zvijezdu dati

Na San Siru još uvijek duguju Unitedu milijune za transfer Lukakua
Piše: SNObjavljeno: 03. ožujak 2021. 10:36

Kako prenosi talijanski 'Corriere dello Sport', Inter na račun Manchester Uniteda nije uplatio dogovorene bonuse iz ugovora Romelua Lukakua, a kao kompenzaciju žele jednog od dvojice nogometaša, Lautara Martineza ili Milana Skriniara.

Lukaku je u Inter stigao upravo iz redova 'crvenih vragova' u ljeto 2019. godine, a kako tvrdi spomenuti list, Nerazzuri nisu isplatili bonus od pet milijuna eura za belgijskog napadača na koji prema sklopljenom ugovoru imaju pravo.

Kako tvrde Talijani, dogovor između dviju strana postignut je s posebnom klauzulom zbog koje je Inter postao veliki dužnik i to samo zato jer nije uplatio jednu ratu. Također valja istaknuti kako na San Siru još uvijek duguju Unitedu 50 milijuna eura od Lukakuovog transfera.

image
FILIPPO MONTEFORTE Afp

Upravo iz tog razloga Manchester United je navodno tražio Lautara Martineza ili Milana Skriniara kao naknadu za propuštenu uplatu.

Vlasnici Intera Suning nedavno su potvrdili posvećenost stalnoj financijskoj potpori kluba, ali također dodali da traže 'prikladne partnere' koji će financijski podržati diva iz Serie A.

Linker
16. travanj 2024 08:56