screenshot instagram
STRAŠAN STRIJELAC

'TULUMARIO SAM SVAKU NOĆ U MADRIDU! NISAM MOGAO BEZ IZLAZAKA, ALI OPET SAM BIO NAJBOLJI' Legendarni talijanski napadač 20-ak godina kasnije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2020. 21:38

Svojevremeno jedan od najboljih napadača svijeta, talijanska legenda Christian Vieri jeran je od rijetkih nogometaša koji se mogu pohvaliti da su nosili dresove svih velikih klubova u Italiji.

Popularni 'Bobo' nastupao je za Juve, Inter, Milan i Lazio, a u jednom se trenutku okušao i u španjolskoj Primeri. Bilo je to u sezoni 97/98 kada je branio boje Atletico Madrida.

U dresu Madriđana Vieri je zabio 24 pogotka u isto toliko utakmcia, ali tada loši odnosi s trenerom Radomirom Antićem bili su jači od njegovih sjajnih predstava stoga je napadač potom otišao put Lazija.

Dvadesetak godina kasnije Talijan je priznao kako nije živio pretjerano zdravim životom u to vrijeme.

- U Juventusu sam bio vrhunski profesionalac, ali u Madridu sam izlazio svaku noć. Ne želim reći da nisam imao profesionalan odnos, ali sam više izlazio. Nisam mogao ostati sam kod kuće. Otišli bi kasno na večeru, a zatim i na piće. Bez obzira na sve opet sam bio najbolji strijelac - rekao je Vieri.

Linker
24. travanj 2024 18:47