Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
SUOČENI S ISPADANJEM

UGLEDNI EUROPSKI KLUB NA KOLJENIMA, NEMAJU ZA PLAĆE A NAJGORE TEK DOLAZI Situacija je toliko teška da novce 'žicaju' od svojih bivših igrača

Piše: HinaObjavljeno: 29. travanj 2020. 16:43

Belgijski prvoligaš Standard Liege zatražio je pomoć od svog bivšeg igrača i belgijskog reprezentativca Marouanea Fellainija da uloži u klub i tako pomogne u njegovom preživljavanju s obzirom da je suočen s ispadanjem u drugu ligu, pišu u srijedu lokalni mediji.

Fellaini, koji je počeo karijeru u Standard Liegeu prije nego je prešao u Premier League, a onda i u Kinu, zamoljen je da slijedi primjer bivšeg suigrača iz belgijskog kluba Axela Witsela koji je u skupini ulagača koji pokušavaju kupiti klupski stadion i onda ga iznajmljivati.

Prema pisanju medija, Witsel je uložio 1,5 milijuna eurau projekt.

Standardu je licenca kao profesionalnom klubu odbijena 8. travnja nakon što je belgijski nogometni savez otkrio da nije isplatio igračima premije.

Standard, koji je nastup u skupini Europske lige ove sezone završio na trećem mjestu iza Arsenala i Eintrachta iz Frankfurta, žalio se na odluku i klub tvrdi da će uspjeti dokazati svoju financijsku sposobnost na saslušanju 5. svibnja.

Linker
25. travanj 2024 16:10