Hakim Ziyech
 ISABELLA BONOTTO Anadolu Agency Via Afp
S NJIM NEMA ŠALE

Vaha Halilhodžić otpisao najveće zvijezde u reprezentaciji! ‘Žao mi je što ovo nisam napravio ranije‘

S popisa za nadolazeće izazove izostala su poznata imena, a pojavilo se i nezadovoljstvo navijača
Piše: SNObjavljeno: 01. listopad 2021. 18:09

Bivši trener Dinama, a danas izbornik reprezentacije Maroka, Vahid Halilhodžić, objavio je popis za nadolazeće utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Gvineje Bisao i Gvineje.

Ono što je prvo upalo u oko je izostavljanje nekoliko velikih zvijezda...

Naime, Vaha je sa svog popisa izostavio Hakima Ziyecha (Chelsea), Noussaira Mazraouija (Ajax), Adela Taarabta (Benfica) i Aminea Harita (Marseille).

"Žao mi je što ovu odluku nisam donio ranije. Ima neka granica koja se ne može prijeći. Ja biram igrače, iako se u Savezu često ne slažu sa mnom. Mi ćemo otići jednog dana, ali reprezentacija ostaje iznad svega", poručio je Vaha prema pisanju portala SportSport.ba.

image
FADEL SENNA Afp

Nedavno smo pisali o odnosu bosanskohercegovačkog stručnjaka i spomenutog Ziyecha za kojeg je Halilhodžić rekao:

"Po prvi sam u trenerskoj karijeri vidio da jedan reprezentativac odbija igrati i da se pretvara da je ozlijeđen. Liječnici su bili jasni i poručili da može igrati prijateljski meč s Ganom, ali je on to odbio. Potom je odbio i zagrijavanje te ulazak u igru jer je bio zamjena. Takvo ponašanje ne prihvaćam. Ili si 100 posto tu ili nisi nikako. Na posljednja dva okupljanja nije bio discipliniran. Ne izgleda mi kao igrač koji želi mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo. To neću tolerirati", govorio je početkom rujna.

Vahine poteze neki su pozdravili, no puno je i onih navijača koji kritiziraju njegove odluke...

Linker
23. travanj 2024 15:10