Mateo Kovačić i Borna Sosa

 DMITRIY GOLUBOVICH Anadolu Agency Via Afp
TVRDE BRITANCI

Velika bitka za Vatrenog! Tri engleska velikana dijele istu želju, pada li uskoro transfer težak €30m!?

O interesu s Otoka raspisalo se više medija, a da se nešto kuha potvrdio je i novinar BILDA
Piše: SNObjavljeno: 22. veljača 2022. 05:56

Pisali smo nedavno o interesu Chelseaja za hrvatskog reprezentativca Bornu Sosu, pojavile su se u međuvremenu i priče o Bayernu, a po engleskim se medijima na sve više mjesta mogu pronaći informacije koje tvrde da su se u utrku za lijevog beka Stuttgarta uključila još dva slavna otočka kluba!

Riječ je o Arsenalu i Tottenhamu! 24-godišnjak rođen u Zagrebu svojim igrama sve više privlači pozornost, a Englezi otkrivaju i da je pojavila cifra koja bi mogla 'slomiti' pregovarače iz Stuttgarta. Naime, na više se britanskih portala spominje iznos od 30 milijuna eura.

Navodno sva tri navedena premierligaša žele na ljeto pojačati opcije na lijevoj strani, a Sosa se tu čini kao idealno rješenje.

image
TOM WELLER Dpa Picture-alliance Via Afp

O interesu s Otoka prije nekoliko se dana raspisao i Christian Falk, novinar BILDA koji je i sam došao do saznanja koja potvrđuju priču o istoj želji tri kluba iz najjače lige svijeta.

Od navedenih premierligaša, Chelsea je prvi ušao u utrku, ali kako navode pojedini britanski mediji, Arsenal bi u čitavoj priči mogao imati jedno 'tajno oružje'. Riječ je o Konstantinosu Mavropanosu, grčkom stoperu, inače 'Topniku' na posudbi u Stuttgartu i čini se osobi na koju u Arsenalu računaju, barem da u Sosino uho ubaci pokoju lijepu riječ...

Chelsea, Arsenal, Tottenham, ostanak u Stuttgartu... Koji klub bi bio najbolja opcija za Vatrenog?

image

Pet najskupljih transfera hrvatskih nogometaša prema Transfermarktu

Screenshot (Transfermarkt)

Linker
25. travanj 2024 22:35