Hope Solo

 SCREENSHOT YOUTUBE
ŠOKANTNA SNIMKA

Video: Bivša nogometna zvijezda uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju! Blizanci plakali na stražnjem sjedištu

Prolaznik je primijetio kako je Hope Solo spavala za volanom više od sat vremena
Piše: SNObjavljeno: 02. studeni 2022. 09:04

Hope Solo (41) u svoje je vrijeme bila golmanica ženske nogometne reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država. Međutim, nakon karijere život joj je očito otišao u lošem smjeru.

U javnost je naime pušten video koji pokazuje trenutak u kojem je policajac izvukao Hope Solo iz njezinog automobila nakon što se onesvijestila za volanom. Sve se to događalo pred očima njezinih dvoje dvogodišnjih blizanaca (Lozen i Vittorio) koji su sjedili iza nje.

Solo (41) je bila privedena u policijsku postaju još 31. ožujka, potom je dobila i zatvorsku kaznu od 30 dana. Međutim, nije je morala služiti, jer je mjesec dana provela na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola. Tu noć opisala je kao najveću pogrešku u svom životu.

Video od te noći prikazuje policajca kako kuca na vozačev prozor automobila prije nego što iznenađena Hope odgovori: "O, moj Bože". Hope je potom policajcu ispričala kako je stala na parkingu da bi odrijemala. Kasnije je izvučena iz automobila, dok su njeni blizanci plakali.

Policajci su je potom vezali lisicama, a ona je odbila podvrgnuti se alkotestu. Prema izvještaju policije, prolaznik je primijetio kako je Hope Solo spavala za volanom više od sat vremena s upaljenim motorom i dvoje djece na stražnjem sjedištu.

Linker
28. travanj 2024 19:01