CRISTINA QUICLER Afp
ŠTO ĆE BITI DALJE?

VIDEO: Messi se nakon trofeja pojavio pred novinarima, na jedno pitanje nije ponudio odgovor

Poslije osvojenog Kupa, suigrači su imali pomalo bizaran zahtjev. Dolazili su, jedan po jedan...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2021. 08:35

Dugo se Lionel Messi nije pojavljivao "jedan na jedan" pred novinarima. Dapače, ove sezone takve slučajeve možemo nabrojati na prste jedne ruke. Ali, kad Messi priča, onda svi šute i zapisuju. Ovoga puta, u slavljeničkom tonu, jer Barcelona je osvojila još jedan Kup kralja. U Sevilli je poražen Athletic Bilbao, momčad koja je u dva tjedna uspjela izgubiti dva finala Kupa, onaj prošlosezonski od Real Sociedada, a onda i ovaj od Barce.

- Uvijek je lijepo podignuti trofej pobjednika. Ovo je jako sretan dan za nas kao kolektiv - počeo je Argentinac u prozaičnom tonu.

Kad je već bio u flash-zoni za medije na stadionu Cartuja, zašto ga ne pitati o budućnosti u Barceloni. Ugovor mu ističe 30. lipnja... Ali, o tome, ni riječi.

- Šteta je što ovaj trofej sada ne možemo proslaviti s našim navijačima. Jako loše za nas, ali to je cijena vremena u kojem živimo. Ovi kupovi su uvjek dobri za slavlje, ljudi uživaju u tome. Odigrali smo dobro, znali smo da će se Athletic gusto postaviti u formaciji 4-4-2, a to su i napravili. Bili smo dobri u oba poluvremena, a oni su pali u drugom - rekao je Messi.

Sezona još nije gotova, Barcu čeka borba s Realom i Atleticom za naslov prvaka u La Ligi.

- Nije nam išlo u prvoj polovici sezone, a onda smo iz kola u kolo postajali sve bolji i opasniji. Tu smo, u borbi. Šteta je zbog rezultata u El Clasicu, jer smatram da smo mogli doći do pozitivnog rezultata - zaključio je kapetan Barcelone.

Nakon utakmice igrači su jedan po jedan stizali pred Messija kako bi se slikali s njime i trofejem, pogledajte video:

Linker
20. travanj 2024 09:40