Čisti podovi za sve! Najbolji robot za svaki dom

Od najnaprednijeg robotskog usisavača s umjetnom inteligencijom do moćnog robotskog usisavača za brisanje
Ecovacs Deebot U2 PRO

Ttrenutna obitelj proizvoda ECOVACS ROBOTICS, jednog od vodećih dobavljača inteligentnih robota za čišćenje, nudi pravu pomoć kućanstvu za svaki izazov čišćenja, svaku veličinu stana i svaki budžet. Uređaji obitelji T8 uvjeravaju najnovijom tehnologijom za učinkovito otkrivanje prepreka čak i u složenim sobama, modeli ulazne razine U2 obitelji bore se protiv prljavštine i mrlja u jednom potezu i nude poseban set za vlasnike kućnih ljubimaca s U2 PRO modelom.

DEEBOT U2 & U2 PRO: Snažan s prljavštinom i mrljama sa SETOM ZA KUĆNE LJUBIMCE

image
Ecovacs Deebot U2 PRO

Po prvi put je OZMO ™ tehnologija za čišćenje dostupna i u ulaznim modelima ECOVACS-a. To omogućava robotu istovremeno usisavanje i brisanje, a korisnici mogu kontrolirati protok vode zahvaljujući elektroničkom spremniku vode.

image
Ecovacs Deebot U2 PRO

DEEBOT U2 PRO dodatno je opremljen inovativnim SETOM ZA KUĆNE LJUBIMCE, koji sadrži četku bez zapetljanja i spremnik za prašinu od 800 ml. Dostupno za DEEBOT U2 kao dodatna oprema.

image
Ecovacs Deebot U2

Sustavna Smart Move navigacija DEEBOT U2 čini čišćenje još bržim i učinkovitijim.

Da bi se određena područja isključila iz čišćenja, dostupna je magnetska rubna traka kao dodatni pribor.

DEEBOT U2

Moćan protiv prljavštine i mrlja!

Način usisavanja Max + dostupan je za posebno zahtjevne zadatke čišćenja, dok se načini čišćenja Automatsko, rubno i čišćenje određenog mjesta optimalno prilagođavaju individualnim potrebama korisnika. Upravljanje putem aplikacije i pametna kućna kompatibilnost jamče čišćenje bez napora čak i kad niste kod kuće.

DEEBOT U2 dostupan je u bijeloj boji, a DEEBOT U2 PRO u crnoj boji.

Kako bi osigurali da što manje prljavštine ostane iza sebe, DEEBOT U2 serija opremljena je sustavom za čišćenje u 4 faze: Bočne četke prenose prašinu u usisni kanal, a glavna četkica dolazi do ovratnika prljavštine čak i na tepisima, paralelno usisavanje i brisanje u jednom prolazu osigurava temeljito čišćenje.

Bijeli DEEBOT U2 je dostupan po cijeni od 1799kn (preporučeni MPC). Crni DEEBOT U2 PRO s kompletom za kućne ljubimce će biti po cijeni od 2199 Euro (preporučeni MPC).

Magnetne granične trake prodaju se kao zasebni dodatak po cijeni od 219kn (preporučeni MPC) i SET ZA LJUBIMCE kao opcionalni dodatak DEEBOT OZMO U2 za 299kn (preporučeni MPC). Naravno, trgovac ima pravo izmjene cijena.

O ECOVACS ROBOTICS:

Grupu ECOVACS osnovao je 1998. godine Qian Dongqi. Proizvođač elektronike je 2006. godine proširio svoje poslovanje kroz ECOVACS ROBOTICS, tvrtku specijaliziranu za istraživanje i razvoj, dizajn, proizvodnju i distribuciju domaćih robota. Pod motom "Live Smart. Enjoy Life.“(Živi pametno. Uživaj u životu.) cilj je ECOVACS ROBOTICS-a ponuditi inovativne proizvode koji olakšavaju kupcima u svakodnevnom kućanstvu i čine im život lakšim i ugodnijim.

Dodatne informacije o inovativnim pomagalima u domaćinstvu dostupne su na

https://www.ecovacs.com/hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:41