StoryEditor
Benetti jahta
SKUPO GA KOŠTA

Video: Mjesto koje puca od luksuza! Mega-apartman, kino, teretana... Evo gdje to uživa Cristiano Ronaldo

Tjedni najam ove luksuzne ‘zvijeri‘ na vodi košta vrtoglavih 250 tisuća eura
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2020. 12:57

Nakon što je osvojio naslov pravaka s Juventusom, Cristiano Ronaldo odlučio je u krugu obitelji proslaviti titulu i otići na zasluženi odmor. Portugalac trenutačno uživa na luksuznoj jahti vrijednoj 16 milijuna eura. 

Ova superjahta 'Benetti' imena 'Afrika' pruža mu apsolutno sve što mu je potrebno. Dugačka je impresivnih 47 metara, a krasni ju posebna unutrašnjost koja sadrži dovoljno mjesta za minimalno 12 osoba. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

CG ❤️ mare

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Također sadrži šest dvokrevetnih kabina i jedan veliki apartman. Osim spomenutog u sklopu jahte gosti mogu koristiti jacuzzi, bar, malo kino i teretanu. 

Također je opremljena brojim zanimacijama za uživanje na vodi.Između ostalog posjeduje tobogan na čak tri kata, skije za vodu i skutere. Posada jahte broji devet članova, a ne treba izostaviti ni poslugu.

Kada se sve zbroji onaj koji iznajmi ovakvo čudo ne može proći jeftino. Tjedni najam 'Afrike' košta čak 250 tisuća eura tjedno. Iako većina ljudi ovako nešto sebi ne može priuštiti, za Ronalda je s druge strane ovo prava sitnica. Kako god bilo, Portugalac jednostavno zna uživati u životu.

Linker
13. kolovoz 2020 15:54