StoryEditor
Ulet predsjednika na travnjak izazvao je brojne reakcije...
 TWITTER/SCREENSHOT
NEOČEKIVANI SHOW!

Video: Nema publike, ali svejedno ima nereda, predsjednik uletio na travnjak i izazvao tučnjavu!

Izgubio je živce i sjurio se na travnjak, a sad bi mogao ostati i bez visoke funkcije...
Autor: SNObjavljeno: 23. lipanj 2020. 17:00

Nogomet u Turskoj, kao i u većini europskih država, igra se bez prisustva publike, no eto i u ovakvim okolnostima uspio je nastati - kaos. Za to je kriv jedan predsjednik nogometnog kluba...

Tako je tijekom susreta Trabzonspora i Alanyaspora (inače utakmica je završila 2:2) predsjednik domaće momčadi utrčao na teren kako bi se fizički obračunao s nekim od službenih osoba.

Ahmet Agaoglu, tako se zove prvi čovjek Trabzonspora previše je razmišljao srcem u tim trenucima, brane ga njegovi fanovi, no više je onih koji smatraju da bi ugledi predsjednik automatski morao podnijeti - ostavku.

"Takvim ljudima nije mjesto u sportu!", pišu određeni turski mediji.

Sam predsjednik nije se oglašavao na tu temu, barem zasad. Naravno ovakva snimka (amaterska) oduševila je neke medije, koji donose zaključak da ponekad nisu potrebni "huligani" na tribinama, jer eto i među onima s kravatama nalazi se dobar dio onih s "kratkim fitiljima".

Trabzonspor trenutačno je drugoplasirana momčad turskog prvenstva s dva boda zaostatka, dok su gosti na šestoj poziciji. 

U svakom slučaju ovo je bila jedna od onih utakmica s turskog tržišta koja se najviše prepričavala posljednjih dana, a vjerojatno će se i još neko vrijeme kad i ako dođu kazne...

Linker
23. lipanj 2020 17:01