FRANCK FIFE Afp
VELIKI BOD ZMAJEVA

Video: Nevjerojatni Ronaldo srušio svjetski rekord, Džeko & Co. remizirali sa svjetskim prvacima

Turska je imala sva tri boda protiv Crne Gore do 98. minute, ali utakmica tad još nije završila.
Piše: HINAObjavljeno: 01. rujan 2021. 23:45

Reprezentacija Republike Irske imala je u rukama tri boda do 89. minute na gostovanju u Portugalu, a onda se ukazao Cristiano Ronaldo i s dva pogotka donio pobjedu domaćoj reprezentaciji.

Kapetan Portugala ostao je dužnik u prvom poluvremenu, kad je u 15. minuti propustio realizirati kazneni udarac. Irci su u 45. minuti poveli pogotkom Johna Egana. Do 89. minute gosti su držali pobjedu u rukama, a onda je Cristiano Ronaldo pogodio za 1-1, da bi u šestoj minuti sučevog dodatka postigao i drugi pogodak. Oba gola je povratnik u Manchester United postigao glavom. Portugal je s 10 bodova vodeća reprezentacija u skupini A. Tri boda manje ima Srbija.

Video: Golove s utakmice Portugal - Republika Irska pogledajte OVDJE.

image
Cristiano Ronaldo
PEDRO FIUZA Nurphoto Via Afp

U skupini D reprezentacija Bosne i Hercegovine je osvojila bod na gostovanju u Strasbourgu kod aktualnih svjetskih prvaka. Edin Džeko je bio strijelac vodećeg pogotka u 36. minuti. Francuzi su izjednačili četiri minute poslije preko Antoinea Griezmanna. Francuzi su od 51. minute bili s igračem manje, nakon isključenja Koundea.

Francuzi iz četiri utakmice imaju osam bodova, a Ukrajina je na drugom mjestu sa četiri. Bih iz tri utakmice ima dva boda.

VIdeo: Golove s utakmice Francuska - BiH pogledajte OVDJE.

image
Edin Džeko
FRANCK FIFE Afp

U skupini G vodeća Turska ima osam bodova, ali je u duboko u sučevom vremenu domaćeg dvoboja s Crnom Gorom ispustila dva. Under i Yazici su golovima u 9. i 31. minuti donijeli prednost od dva pogotka turcima. No, Marušić je u 40. minuti smanjio zaostatak crnogorske reprezentacije, da bi u sedmoj minuti sučevog dodatka Radunović pogodio za 2-2.

U istoj skupini po bod su osvojile Norveška i Nizozemska u međusobnom srazu u Oslu. Erling Haaland je u 20. minuti doveo domaću reprezentaciju u vodstvo, a Klaassen je u 37. minuti izjednačio.

Tako su Nizozemska, Crna Gora i Norveška ostali na jedan bod iza vodeće Turske u najneizvjesnijoj skupini europskih kvalifikacija, nakon četiri odigrana kola.

Linker
25. travanj 2024 06:26