PAUL ELLIS Afp
O ČEMU JE RAZMIŠLJAO?

Video: Ovo je situacija zbog koje su svi Hrvati dobili slom živaca! ‘Ovo je krajnje neprihvatljivo‘

Ovo je izgravanje pravila, mislim da mu slijedi povratna karta za Španjolsku - rekao je Strahonja
Piše: SNObjavljeno: 19. lipanj 2021. 08:39

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je još jednu slabu utakmicu na ovogodišnjem Euru, ali ipak uhvatila remi protiv Češke u drugom kolu što drugim riječima znači da je u posljednjem kolu pobjeda protiv Škotske imperativ žele li Vatreni vidjeti osminu finala.

Hrvatska je u drugom poluvremenu protiv Češke bila puno opasnija i osim pogotka Perišića zaprijetila još nekoliko puta vratima Vaclika, ali lopta nije htjela u gol. Davali su Vatreni sve od sebe u završnici, a posebno valja izdvojiti situaciju u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.

Naime, španjolski sudac Carlos del Xerro Grande odlulio je nadoknaditi susret tri minute, ali je potom u izglednoj situaciji za Vatrene odlučio prekinuti utakmicu čak 18 sekundi prije kraja. To je hrvatske igrače, ali i čitavu javnost ostavilo u čudu, a itavu je situaciju nakon susreta u studiju HRT-a pojasnio Mario Strahonja.

Spornu situaciju pogledajte OVDJE!

- Ono što smo se u čudu pogledali, vidjeli smo Perišića koji je ostao zabezeknut. Sudac je svirao kraj i nije ostavio mogućnost dobijanja lopte. To je krajnje neprihvatljivo da sudac na ovako velikom natjecanju svira kraj kad njemu dođe, kao da je u nekoj, da nekoga ne uvrijedim, seoskoj ligi. Ako je minimalna nadoknada tri minute, onda je minimalna nadoknada tri minute, ona može trajati duže, nikako kraće. Ovo je izgravanje pravila, mislim da mu slijedi povratna karta za Španjolsku.

Pogledajte novi Eurocast s Ilijom Lončarevićem:

Linker
18. travanj 2024 06:07