Ronaldinho i Pogba
 Screenshot
PALO JE 100 ZAGRLJAJA

VIDEO: Procurila snimka koja je oduševila nogometni svijet! Genijalci se slučajno sreli na ludom partyju

Francuzi su naišli na vjerojatno najvećeg partijanera modernog nogometnog doba, Brazilca Ronaldinha
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. srpanj 2021. 10:03

Miami je popularno odredište mnogih zvijezda, a teško mu mogu odoljeti i nogometaši. Tako je dio svog ljetnog odmora i francuski reprezentativac Paul Pogba odlučio provesti u Sjedinjenim Američkim Državama, a prošlu je noć proveo upravo na Floridi. Pogba je bio jedan od igrača kojeg je francuska javnost okrivila za nesklad unutar reprezentacije koja se iznenađujuće oprostila u osmini finala protiv Švicarske, iako je bila glavni favorit za osvajanje Europskog prvenstva.


U Miami vrijeme provodi s nekadašnjim suigračem iz Juventusa Paulom Dybalom, koji se nije našao na popisu argentinskog izbornika za nastup na Copa Americi.


U jednom od noćnih klubova zvjezdani se dvojac sastao s nekadašnjim suigračem iz Juventusa Blaiseom Matuidijem, članom Intera iz Miamija.


A tamo su naišli na vjerojatno najvećeg partijanera modernog nogometnog doba, Brazilca Ronaldinha. On je nedavno bio u središtu pozornosti jer je zbog krivotvorene putovnice zaglavio u paragvajskom zatvoru, no sad opet može uživati u čarima slobode.


Nekadašnji as Barcelone iskreno se razveselio susretu s Pogbom i Dybalom, srdačno su se pozdravili i, vjerujemo, dobro zabavili. Sve su, dakako, ovjekovječili i na svojim profilima na društvenim mrežama, a njihovi su pratitelji također bili oduševljeni ovim neočekivanim susretom.

Linker
08. prosinac 2022 21:03