Goran Tomić
 Screenshot (HNK Rijeka)
VELIKI SUDAR NA RUJEVICI

Video: ‘Recept znamo, plan imamo! Uz navijače možemo do plasmana u skupinu‘

Goran Tomić i junak iz Soluna najavili su uzvratni susret s opasnim Grcima
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2021. 13:56

Nakon 1-1 u Solunu, Rijeka će sutra (četvrtak, 20.00) pred svojim navijačima loviti pobjedu i prolaz. Suparnik je grčki PAOK, ozbiljna i opasna momčad, ali momčad s kojem se hrvatski prvoligaš može nositi. Pokazala je to i prva utakmica, pogotovo onih prvih 45 minuta.

"Došli smo do vrhunca prvog dijela sezone. Ovo je jedna velika utakmica za nas. U dosadašnjem dijelu sezone, kako smo se uhodavali s novim igračima i novim sustavom, imali dobre rezultate. Svima nam je cilj da ostvarimo plasman u skupinu. Stanje u ekipi je odlično, jedva čekamo početak utakmice. Nadam se da ćemo uz pomoć publike uspjeti ostvariti taj plasman. Mislim i nadam se da smo naučili iz pogrešaka iz prve utakmice. Recept bi trebao biti poput onog u prvom poluvremenu kada smo bili odlični. Uz malo sreće nadam se da možemo ostvariti taj cilj", najavio je Goran Tomić nadolazeći susret.

Taktika?

"Prskalo ide na gol. Drmić i Vučkić su u kadru, a nedostaju Murić, Smolčić, Labrović i Stanić. Recept je, ponavljam, igra iz prvog poluvremena. Bitna je energija koju imamo. Imamo plan, ali koji put taktika i nije toliko bitna koliko ta želja i borba do zadnje kapi znoja, zadnjeg atoma snage", dodao je strateg Rijeke.

Na uzvrat koji slijedi osvrnuo se i Ivan Lepinjica, strijelac iz Soluna.

"Atmosfera je stvarno odlična. Vidjeli smo u Grčkoj da je to dobra ekipa koja voli igrati nogomet, no vidjeli smo u nekoliko navrata da se možemo nadmetati s njima. Uz pomoć navijača i malo više hrabrosti i samopouzdanja možemo ostvariti jako dobar rezultat. ", Ivan Lepinjica.

Linker
21. svibanj 2022 23:47