Promjene na vrhu trgovačkog diva

Imenovan novi član Uprave prvog hrvatskog trgovačkog lanca

Ivan Jukić imenovan je novim članom Uprave tvrtke PEVEX d.d., nadležan za sektore marketinga, veleprodaje i ljudskih potencijala
Ivan Jukić

Nadzorni odbor PEVEXA jednoglasno je imenovao Ivana Jukića za člana Uprave od 1. siječnja 2021., na razdoblje od pet godina. Kao član Uprave PEVEXA bit će odgovoran za neke od najdinamičnijih sektora - marketing, veleprodaju i ljudske potencijale.

Jukić se posljednjih osam godina posebno istaknuo u vodno-komunalnom sektoru obnašajući dužnost člana Uprave Vodovoda-Osijek d.o.o. i predsjednika Uprave Hrvatske Grupacije Vodovoda i Kanalizacije (HGVIK).

Također, usporedno s tim, od 2018. obavljao je dužnost direktora Vodovod-Montaže d.o.o., građevinske tvrtke koja izvodi radove na području cijele RH.

„PEVEX je pokazao da kao tvrtka može zadržati visoki nivo poslovanja te ostvariti sve svoje planove i u jednoj od najizazovnijih godina iza nas. Stoga mi je iznimna čast što se pridružujem ovom uspješnom timu i vjerujem da ću stečenim znanjem, vještinama i sposobnostima doprinijeti ostvarenju daljnjih ciljeva i uspješnosti poslovanja.“, izjavio je Jukić nakon imenovanja.

PEVEX trenutno ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, a u njemu trenutno radi oko 2.000 zaposlenika. Unatoč korona krizi 2021. godine u planu je ulaganje u novi poslovni model dostavnih centara diljem Hrvatske kako bi se ubrzala i dodatno poboljšala suradnja s dobavljačima, a kupcima dodatno pojačala dostupnost oko 50.000 proizvoda koliko ih PEVEX ima u ponudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 08:27