Šime Vrsaljko
 INSTAGRAM
SMIJEŠNI I ŽESTOKI

VIDEO: Vrsaljko i Panda su hit na ulicama Madrida! Vatreni u krntiji od 1.000 € pretekao pravu ‘zvijer‘

Nakon što su jučer izazvali lavinu reakcija fotkom kultne Pande, sada je stigao i novi video
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2021. 10:08

Šime Vrsaljko apsolutni je hit na društvenim mrežama zahvaljujući avanturi u sada već kultnom Fiatu Pandi na snijegom okovanim ulicama Madrida.

Dobri duh svlačionice Vatrenih i Atletico Madrida jučer je objavio fotografiju kakva se rijetko viđa ispred Atleticovog trening kampa - on i njegovi suigrači Yannick Ferreira Carrasco, Thomas Lemar i Mario Hermoso stigli su na trening u staroj Pandi vrijednoj možda tisuću eura i postali apsolutni hit na društvenim mrežama.

image
Šime Vrsaljko
INSTAGRAM

Oluja Filomena izazvala je pravi prometni kaos u Španjolskoj, pogotovo u glavnom gradu koji je doslovno zatrpan snijeogm u povijesnoj mećavi. Zbog snježnih neprilika je ovog vikenda odgođena i utakmica Atletica i Athletic Bilbaoa, ali Vrsaljko i društvo na šaljiv su način doskočili snijegu.

Milijine eura vrijedne automobile ostavili su u svojim garažama, a na treninge idu u dobrim starim klasicima od tisuću eura, koje su neki od njih vozili možda i prije početka zvjezdanih karijera.

Nakon što su jučer izazvali lavinu reakcija fotkom kultne Pande na Instagramu, sada su Vrsaljko i suigrači oduševili fanove još zanimljivijim videom - Atleticova četvorka (Carrasco, Vrsaljko, Hermoso i Lemar) u Pandi pretječu moćni Llorenteov terenac na cesti do Atleticovog kampa u Majadahondi. 

Linker
12. ožujak 2021 20:52