Georgina Rodriguez
 INSTAGRAM
‘ODI, MOLIM TE...‘

Zar je dotle došlo? Evo zašto Georgina jedva čeka da njen Cristiano ode: ‘Kad njega nema...‘

Poznato je da Portugalac jako pazi na svoju ishranu, a bez njega u kući obitelj uživa u hrani.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2021. 09:12

Kako živi obitelj Cristiana Ronalda? Na ovo pitanje svi bi odmah odgovorili s nekom od sintagmi tipa - ne fali im, što se kaže, ni ptičjeg mlijeka. Ali, da i u kući znamenitog portugalskog nogometaša, barem ponekad ima gladnih, potvrđuju to i riječi Ronaldove odabranice Georgine Rodriguez.

Nema tome dugo, CR7 je u jednom intervjuu kazao da se jako ljuti na svog sina kada zatraži čips i neko gazirano piće. Veli Cristiano da njegov Junior jede isto ono što i cijela obitelj te da tako svi kolektivno paze na pravilnu prehranu. A ako itko pazi na taj dio, onda je to svakako jedan od najboljih nogometaša svih vremena.

U intervjuu za engleski The Sun, Georgina je otkrila da, kad je Cristiano negdje s klubom ili reprezentacijom, djeci voli dati kokice, pizzu i sve ono što se inače ne konzumira kad je domaćin u kući...

- Kad njega nema, priuštimo si neke obroke koje on ne voli ili ih ne konzumira. Istina, i Cristiano pojede pizzu, ali samo jednom tjedno nakon čega napravi mnogo trbušnjaka. Volim ga ponekad iznenaditi onim što mu se sviđa, ipak kad njega nema, mogu se najesti - kazala je Georgina koja na svom Instagram profilu već broji 23.7 milijuna pratitelja.

Linker
17. travanj 2024 17:32