Vrijeme ljubavi

Nataša Janjić ovu godinu će pamtiti po stresu, ali i blagoslovu: Nakon rođenja kćerkice, ponovno slavi!

Glumica je ove godine proživjela zaista izazovne trenutke - potres, trudnoću za vrijeme pandemije i porod mjesec dana prije termina. Ipak, sada je to sve iza nje i može se posvetiti najmilijima i obilježavanju važne godišnjice.

Iako joj je protekla godina bila iznimno teška, glumica Nataša Janjić ipak ima razloga za sreću. Ona i njezin suprug Nenad Medančić ovoga su ljeta dobili drugo dijete - kćerkicu Kaju, a danas slave i drugu godišnjicu braka. Nataša je za ovu posebnu prigodu Nenadu posvetila emotivan status na Instagramu i poručila mu nešto što nikada neće zaboraviti.

"U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi!", napisala je zaljubljena glumica.

U komentarima su joj čestitali brojni fanovi i prijatelji među kojima i voditeljica Marijana Batinić, Bojana Gregorić Vejzović i Franka Batelić. Upravo su Marijana Batinić i njezin suprug Matej zaslužni za upoznavanje Nataša i Nenada koji su se vjenčali krajem 2018. godine, točno pred Božić.

Rodila prije termina

Glumica, koja s Nenadom ima još sina Tonija, bila je trudna s Kajom točno kada je svijet zahvatila pandemija koronavirusa i zagrebački potres joj uništio stan, zbog čega je morala privremeno iseliti iz njega. U lipnju je morala na čuvanje trudnoće pa je bila odvojena od sina i supruga.

Iako trudnoća nije prošla glatko jer je Nataša rodila Kaju mjesec dana prije termina, malena se pokazala kao prava lavica i borkinja koja ne odustaje.

"Ma, žene su doista troglavi zmajevi, koliko moraju i mogu podnijeti u suvremenom društvu. Ne želim sad da ispadne kako tražim neko posebno ordenje za hrabrost, ali iskustvo je to koje se ne da opisati onome koji ga nije doživio, ali se, isto tako, na svu sreću, brzo zaboravlja. Već sad ga mogu poželjeti barem još jednom. Voljela bih imati još djece i ostarjeti uz veliku, skladnu obitelj", rekla nam je glumica nakon prve trudnoće s Tonijem.

Linker
16. travanj 2024 21:34