Zdravko Mamić
 Screenshot: Face TV
ZANIMLJIVA REAKCIJA

Zvijezda Barcelone dala podršku Zdravku Mamiću nakon emotivnog intervjua u kojem se rasplakao na TV

‘Nikad ni jedno moje poduzeće, obrt, nije propalo, a sad me proganjaju kao zadnjeg kriminalca‘
Piše: SNObjavljeno: 20. ožujak 2021. 11:45

Zdravko Mamić, bivši čelnik Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa, gostovao je sinoć na Face televiziji te je dao veliki intervju.

Nakon što je prije nekoliko dana održao veliku press konferenciju na kojoj se oglasio po pitanju potvrđene pravomoćne presude Vrhovnog suda prema kojoj mora odslužiti zatvorsku kaznu u trajanju od 6 godina i 6 mjeseci zbog izvlačenja novca iz Dinama, Mamić je sada pustio suzu na televiziji.

"Plačem jer mi ne daju da zadnje trenutke života moje majke provedem uz nju, u njenom naručju, da joj ispričam koliko sam ju volio, da joj se ispričam za sve one sitne krađe kada sam joj uzeo novac iz novčanika, kad sam prodao njezin lančić da bih neku djevojku izveo i počastio, da joj kažem majko hvala ti na svemu. Ocu sam ispričao, kako je radio na obnovi Jugoslavije kao klinac sa 16 godina...", rekao jeizmeđu ostaloga Mamić.

"Cijeli život sam radio, stvarao, desetke tisuća radnih mjesta sam stvorio. Nikad ni jedno moje poduzeće, obrt, nije propalo, a sad me proganjaju kao zadnjeg kriminalca", jecajući je jedva izgovorio Mamić na Face TV.

Mamićev intervju je na Instagram storyju komentirao Miralem Pjanić, inače bosanski nogometaš Barcelone i emotikanima mu dao podršku.

image
Pjanićeva reakcija na Mamićev intervju
SCREENSHOT Instagram Story

Linker
24. travanj 2024 15:27