PAUL ELLIS Afp
SRAMOTNO PONAŠANJE

Zvijezda Chelseaja brutalno odgovorila bivšem treneru Dinama, legendi nakon ovoga neće biti svejedno

Za vjerovati je kako će nakon ovog poteza definitivno reprezentaciju gledati samo na televiziji
Piše: SNObjavljeno: 03. rujan 2021. 08:57

Burno je bilo u reprezentaciji Maroka uoči početka kvalifikacija za SP 2022. godine. Naime, bivši trener zagrebačkog Dinama, a danas izbornik Maroka, Vahid Halilhodžić, iz reprezentacije je izbacio zvijezdu Chelseaja Hakima Ziyecha.

Ugledni BiH stručnjak izgubio je strpljenje s veznjakom kojeg je odlučio izostaviti s popisa za utakmice sa Sudanom i Gvinejom. Ziyechu je, dakle, poslana jasna poruka i prijeti mu propuštanje Svjetskog prvenstva.

"Po prvi sam u trenerskoj karijeri vidio da jedan reprezentativac odbija igrati i da se pretvara da je ozlijeđen. Liječnici su bili jasni i poručili da može igrati prijateljski meč s Ganom, ali je on to odbio. Potom je odbio i zagrijavanje te ulazak u igru jer je bio zamjena. Takvo ponašanje ne prihvaćam. Ili si 100 posto tu ili nisi nikako, poručio je Halilhodžić pa nastavio:

"Kasnio je na okupljanje i odbio je trenirati. Nakon toga nije bilo smisla raspravljati i odgovor zašto ga nema je jasan. Za mene je nacionalni tim svetinja i nitko se ne smije igrati s tim. Ovo nije ponašanje jednog lidera tima"

Nakon izjave Vahida Halilhodžića oglasio se i sam Ziyech koji je imao kratak komentar.

"Kada pričaš, onda govori istinu", oštro je poručio nogometaš Chelseaja, ali to nije bilo sve, uz poruku je priložio i emotikon klauna.

Za vjerovati je kako će nakon ovog poteza definitivno reprezentaciju Maroka gledati na televiziji, barem za vrijeme izborničkog mandata Vahe Halilhodžića.

Linker
24. travanj 2024 17:15