screenshot
UHVATILA GA ŽUTA MINUTA

ZVIJEZDA KOJA JE BILA VELIKA ŽELJA MANCHESTER UNITEDA ZGROZILA NOGOMETNU JAVNOST Prvo razbio vrata, a onda krenuo i u obračun sa zaštitarima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. rujan 2019. 15:11

Sjajan portugalski veznjak i nogometaš Sportinga iz Lisabona koji je ovog ljeta bio na meti Manchester Uniteda šokirao je nogometnu javnost svojim posljednjim potezom.

Naime, ovaj 25-godišnji veznjak našao u centru pažnje nakon utakmice petog kola portugalske lige u kojoj je njegov Sporting odigrao 1:1 u gostima kod Boaviste. Fernandes je na tom susretu bio jedini strijelac za svoju momčad, ali kraj utakmice nije dočekao.

Nakon što mu je sudac odlučio pokazati crveni karton Portugalcu se smračilo te je svoj bijes odlučio iskaliti na vratima u tunelu stadiona Boaviste. Nekoliko je puta na putu do svlačionice izudarao vrata, da bi potom ušao i u raspravu sa zaštitarima.

screenshot

Pokušali su ga smiriti i upozoriti da to jednostavno ne smije raditi, a on je nakon jednog incidenta bio spreman ući i u obračun sa zaštitarskom službom. Ipak, na svu sreću uspjeli su ga nekako smiriti i poslati prema svlačionici.

Linker
18. travanj 2024 10:06