Alessandro Sabattini/Getty Images
JE LI ON TAJ?

NOVA PRILIKA KOJU MILJENIK NAVIJAČA NE SMIJE PROPUSTITI! Ove sezone još nije dobio pravu priliku, dolaskom novog stratega nudi mu se mjesto u momčadi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2019. 12:17

Tek će večeras nogometaši Milana odigrati osmo kolo u talijanskom nogometnom prvenstvu, a već na kontu imaju četiri poraza. Zli jezici komentiraju pa vele da bi Rossoneri baš ove nedjelje konačno mogli nekoga i pobijediti. Protivnik na San Siru od 20.45 je povratnik u prvoligaško društvo Lecce, a ta će utakmica biti i debi novog trenera Milana, Stefana Piolija.

Pioli je momčad preuzeo od Marca Giampaola u reprezentativnoj stanci, a od dana njegova dolaska spekulira se da bi mjesto u njegovim taktičkim zamislima mogao imati Ante Rebić. U najavi večerašnjeg susreta talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport uvrstila je hrvatskog reprezentativca u početni sastav Milana.

U formaciji 4-3-3 koju Pioli najviše voli, Rebićevo je mjesto na lijevom krilu. Desno bi trebao krenuti Suso, a u sredini napada poljski topnik Piatek. To znači da bi na klupu trebao preseliti Rafael Leao.

Rebić je do sada u Milanu ove sezone odigrao tek 64 minute, a još niti jednom nije krenuo u početnoj postavi. Dolaskom Piolija na klupu ta bi se već ustaljena praksa trebala promijeniti, što će svakako radovati i hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

Linker
17. travanj 2024 14:01