JAVIER SORIANO AFP
PLANOVI O NASTAVKU SEZONE

PREDSJEDNIK LA LIGE OTKRIO KADA BI SE U AKCIJU TREBALI VRATITI MESSI, FELIX, RAMOS I OSTALE ZVIJEZDE 'Tada bismo najkasnije trebali početi'

Piše: HinaObjavljeno: 19. ožujak 2020. 11:59

Predsjednik španjolske nogometne lige Javier Tebas smatra da bi se sredinom svibnja mogla nastaviti prvenstva diljem Europe, zaustavljena zbog koronavirusa te biti kompletirana nakon što je otkazano Europsko prvenstvo u lipnju.

"Sredinom svibnja mogli bismo nastaviti sva europska natjecanja. Sva. Ovisit će o tome kako će se razvijati pandemija. Možda bude i prije, no to je datum s kojim baratamo. Tada bismo najkasnije trebali početi", rekao je prvi čovjek La Lige u razgovoru za španjolske novine "Marca".

Na pitanje hoće li se utakmice igrati bez publike, odgovorio je: "To će ovisiti o zdravstvenim službama u svakoj državi".

LISBON, PORTUGAL - SEPTEMBER 05: Javier Tebas President of La Liga talks during Day 1 of Soccerex Europe Convention at Tagus Park on September 5, 2019 in Lisbon, Portugal. (Photo by Gualter Fatia/Getty Images)
Gualter Fatia/Getty Images
 

Tebas je rekao da je otkazivanje Europskog prvenstva, koje je u utorak priopćila UEFA, ključno lkako bi klupska sezona mogla završiti.

U Španjolskoj je prvenstvo zaustavljeno prije tjedan dana, 11 kola prije kraja. Vodeća Barcelona ima 58 bodova, dva više od Real Madrida.

Linker
31. listopad 2020 20:31