Marcelo Brozović

 MIGUEL MEDINA Afp
OPCIJA NE NEDOSTAJE

Brozovića sele na Otok! Dva velikana u utrci za Vatrenog, ali on se time ne zamara, jasno je i zašto

Engleski mediji pišu da su za usluge stožernog veznjaka Hrvatske zainteresirana dva slavna kluba
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. listopad 2022. 13:30

Nije prvi, a vjerojatno ni posljednji put da ga ‘sele‘ na Otok, iako mu ugovor s Interom traje do 2026. godine. No, Marcelo Brozović da i dalje među najtraženijim igračima na poziciji zadnjeg veznog.

Jednostavno, Broz je svjetska klasa i kao takav je već dulje vrijeme na radaru velikana. Manchester Evening News piše kako su za usluge 29-godišnjeg hrvatskog veznjaka zainteresirani Manchester United i Liverpool.

Brozović ima zajamčeno mjesto u prvoj postavi Intera, koji njegove usluge plaća više od 200.000 eura - tjedno. Isto je tako neizostavan i u udarnoj postavi hrvatske reprezentacije.

S plućima maratonca i zavidnim nogometnim vještinama, te nerijetko s asistencijama i pogocima, bio bi idealno pojačanje za većinu velikih klubova.

Manchester United je, doduše, u vezni red doveo Brazilca Casemira iz Real Madrida te Christiana Eriksena iz Brentforda, no jasno je da Crvenim vragovima treba još kvalitete za igru koju bi želio implementirati menadžer Erik ten Hag.

U odnosu na Freda, McTominaya i ostale Unitedove veznjake, Brozović bi se u viziju nizozemskog stručnjaka idealno uklopio.

Iako Unitedu novac nije problem, nešto će se o svemu tome pitati i Inter, pa i samog igrača. No, u trenucima kad se oporavlja od ozljede i kad je Svjetsko prvenstvo pred vratima, Brozović se vjerojatno ne zamara interesom drugih klubova...

Linker
24. travanj 2024 20:13