DAVID RAMOS Afp
BIO BI TO VELIK POSAO

Chelsea sprema bombu! Tuchel kreće po bivšeg asa Barce, ‘zvijer‘ bi uskoro mogla stići na Stamford Bridge

Nijemački stručnjak sastaio je popis onih koji bi trebali doći, ali i otići iz Londona
Piše: SNObjavljeno: 04. lipanj 2021. 08:38

Uprava Chelseaja i trener Thomas Tuchel imat će ovog ljeta puno posla kada je u pitanju preslagivanje momčadi na nadolazeću sezonu. Njemački stručnjak već ima popis od nekoliko imena koje bi volio vidjeti na Stamford Bridgeu, ali također je sastavio i listu onih koji više od iduće sezone ne bi trebali nositi dres Chelseaja.

Jedan od njih je Fikayo Tomori koji će ostati u Milanu koji je otkupio njegov ugovor, potom Ross Barkley koji također odlazi, a tu su još i Olivier Giroud i Tammy Abraham.Otpisana su i dva mlada igrača, Billy Gilmour te Connor Gallagher, a Tuhel se planira riješiti i zaboravljenih Emersona, Zappacoste, Loftus-Cheeka i Bakayoka.

Kada su želje u pitanju, Tuchel prema pisanju engleskih medija to su mjesto napadača, veznjaka, stopera i bočnog nogometaša. Britanski Telegraph otkriva da bi jedno od pojačanja mogao biti i Španjolski nogometaš Adama Traore.

‘Zvijer‘, kako ga nazivaju zbog impozantnog fizičkog izgleda, našao se na listi pojačanja koju je njemački stručnjak predao čelniima kluba i lako bi se moglo dogoditi da Traore završi na Stamford Bridgeu.Tuchel Adamu vidi kao čovjeka koji bi mogao pokrivati čitavu desnu stranu u formaciji te bi bio konkurencija na toj poziciji Reeceu Jamesu.

Linker
25. travanj 2024 08:49