Cristiano Ronaldo

 DAVID BLUNSDEN/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA David Blunsden/Actionplus/Profimedia
NIJE SI MOGAO POMOĆI

FOTO: Dok je City trpao mrežu, kamere hvatale bijesnog Ronalda, posebno ga je iznervirao jedan trenutak

Tražio je odlazak iz kluba, nitko ga nije htio i od tada je uglavnom vezan za klupu za pričuve.
Piše: Ante SakicObjavljeno: 02. listopad 2022. 18:50

Brazilac Casemiro, 70 milijuna eura vrijedno ovosezonsko pojačanje Mancheseter Uniteda i legenda kluba Cristiano Ronaldo proveli su zajedno velike trenutke dviju nevjerojatnih, trofejima krcatim karijera - ali u porazu svoga kluba u derbiju protiv Manchester Cityja rezultatom 6:3 sjedili su na klupi za pričuve i u nevjerici gledali kako se njihovi suigrači "raspadaju" na terenu.

Dvojac koji je četiri puta osvojio Ligu prvaka s Real Madridom, ostalo je među pričuvama Eriku ten Hagu jer je Nizozemac ostao vjeran momčadi koja je u posljednjih mjesec dana digla formu svoje igre u Premier ligi.

Njihovi su izrazi lica saželi osjećaje mnogih navijača Uniteda dok je City nezaustavljivo tijekom cijele utakmice jurišao prema njihovom šesnaestercu. Kamere Sky Sportsa skrenule su poglede na klupu kako bi prikazale utučenog Ronalda. Vidno je iznerviran bio kada je vidio da se Ten Hag okrenuo Lukeu Shawu, Anthonyju Martialu, pa i Casemiru, koji su ušli kao zamjene prije njega tijekom drugog poluvremena, a ubrzo je ušao i Fred. Tako je Portugalac ostao jedini koji je s ozlijeđenim Raphaelom Varaneom i zamijenjenim Victorom Lindelofom, ostao je sjediti na klupi.

Ronaldo je ove sezone bio, a čini se da opet postaje frustriran u Unitedu. Tražio je odlazak iz kluba u ljeto - ali nije mogao naći odgovarajući angažman i od tada je uglavnom bio na klupi tijekom Ten Hagovog oporavka od nestabilnog početka sezone.

Linker
20. travanj 2024 07:54