PAUL ELLIS Afp
PROBLEMI NA ST. JAMESU

FOTO: Drama na utakmici Newcastlea i Tottenhama! Pravovremena reakcija igrača spasila život navijača

Hitna je stigla na stadion, sudac privremeno zaustavio igru, a unesrećeni je prevezen u bolnicu
Piše: SN, HinaObjavljeno: 17. listopad 2021. 20:09

Nedjeljna utakmica Newcastlea i Tottenhama privukla je veliku pozornost. Financijska injekcija koja je stigla s novim vlasnicima Svraka podigla je interes oko slavnog premierligaša, a ovoga vikenda u goste im je stigao Tottenham.

U prvih 45 minuta vidjeli smo čak četiri pogotka, ali i jednu dramatičnu situaciju. Naime na tribinama St. James Parka pozlilo je jednom navijaču. Sergio Reguilon odamah je to primijetio i ukazao na problem, a Eric Dier istovremeno javljao liječnicima da će biti potreban defibrilator.

image
RICHARD LEE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Richard Lee/Shutterstock Editorial/Profimedia

image
RICHARD LEE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Richard Lee/Shutterstock Editorial/Profimedia

Utakmica je bila privremeno prekinuta, a britanski mediji javljaju da je stanje navijača stabilizirano te da je isti prevezen u bolnicu.

image
RICHARD LEE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Richard Lee/Shutterstock Editorial/Profimedia

Tottenhamu pobjeda

Spomenimo i da je Tottenham u konačnici slavio s 2:3 i tako odnio velika tri boda.

Newcastle je odlično počeo i poveo golom Wilsona u 2. minuti, no Ndombele u 18. i Kane u 22. su vrlo brzo osigurali preokret.

Uslijedio je dugotrajni prekid nakon kojega je Son u četvrtoj minuti nadoknade prvog dijela golom za 3-1 okrunio odličnu kombinaciju Lucasa Moure i Kanea.

U nastavku je Tottenham mirno držao utakmicu pod kontrolom usprkos velikoj pogrešci Diera koji je postigao autogol u 89. minuti za konačnih 3-2.

Tottenham je sada peti sa 15 bodova, koliko ima i četvrti Brighton and Hove Albion, dok je Newcastle ostao pretposljednji, 19. s tri boda koliko ima i 18. Burnley, dok posljednji Norwich City ima samo bod manje.

Linker
25. travanj 2024 03:32