CATHERINE IVILL/Getty Images
Sipao same pohvale

‘Kada Slaven Bilić priča u svlačionici, svi slušaju, a jedna stvar uopće mu se ne događa...‘

Jedan od najpouzdanijih igrača West Bromich Albiona biranim riječima govorio o Hrvatu
Piše: SNObjavljeno: 01. kolovoz 2020. 08:14

Romaine Sawyers odigrao je itekako važnu ulogu u promociji West Bromich Albiona u Premiership.

Sawyersu su se zahvalili u klubu 2013. godine, ali on se vratio u redove 'Baggiesa' na početku sezone 2019/20 nakon tri uspješne sezone u redovima Brentforda.

Sezonu je završio s najboljim postotkom dodavanja u konkurenciji veznjaka Championshipa u 42 odigrane utakmice, što je dokaz da je uživao veliko povjerenje Slavena Bilića o kojem ima samo lijepe riječi.

"Morate poštovati Bilića samo zbog svega što je postigao u nogometu. Kada on govori vi slušate i mislim da mogu jamčiti da tako svi razmišljaju u svlačionici. On je jedan od onih menadžera o kojima nitko ne može reći ružnu riječ. Neće ju reći čak ni oni koji ne igraju ili nisu u momčadi. Svi koji su bili u nogometu znaju da su igrači koji nisu dio momčadi kritični spram menadžera, ali to se Slavenu Biliću uopće ne događa", rekao je Sawyers za engleske medije.

Objasnio je Sawyers kako ga je Bilić 'osvojio' na prvu.

"Kada smo se tek upoznali, većina ljudi ima običaj pružiti ruku, ali on me zagrlio. I otad imamo odnos u kojem pričamo na dnevnoj razini. Imamo sjajan radni odnos. Obojica smo strastveni i volimo nogomet. Želi da klub ide u pravom smjeru, kao i ja. Mislim da smo se spojili u dobrom periodu moje karijere i to je za mene sjajno", zaključio je ovaj 28-godišnjak.
 

Linker
25. studeni 2020 02:28