PAUL ELLIS Afp
NE IZGLEDA DOBRO

Krizni sastanak na Old Traffordu! Manchester United odustao od mega-transfera, Ronaldo na izlaznim vratima

U svlačionici ‘‘crvenih vragova‘‘ očigledno nema kemije iz razdoblja Alexa Fergusona
Piše: Mladen Bariša/JLObjavljeno: 21. siječanj 2022. 11:10

Osjećaj razočaranja preplavio je navijače Manchester Uniteda nakon medijske objave kako se klub s Old Trafforda povlači iz utrke za transfer Erlinga Haalanda. Kao izvjesni pobjednik ove licitacije nebuloznim ponudama (vrijednost norveškog napadača kreće se oko 150 milijuna eura) madridski je Real. Transfer bi se trebao realizirati tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Manchester United bio je u igri oko angažmana Haalanda i prije dvije godine kada je u siječnju 2020. mladi napadač iz Red Bull Salzburga prešao u dortmundsku Borussiju za 20 milijuna eura. Tada čelnici Uniteda nisu uspjeli dogovoriti detalje transfera s igračevim menadžerom (Mino Raiola).

Pokušali su na Old Traffordu dovesti Haalanda i tijekom prošlog (ljetnog) prijelaznog roka. Nakon novog neuspjeha okrenuli su se ''alternativnim rješenjima''. Angažirali su Jadona Sancha i Cristiana Ronalda. Međutim u svlačionici ''crvenih vragova'' očigledno nema kemije iz razdoblja Alexa Fergusona.

Ronaldo je izrazito nezadovoljan igrama i rezultatima aktualne momčadi. Zbog njegovih su eskapada na Old Traffordu čelnici kluba upriličili urgentni sastanak. Moguće je da će Portugalac biti transferiran. Ako ne do kraja siječnja, onda vjerojatno – na ljeto.

Linker
20. travanj 2024 14:01