KIRSTY WIGGLESWORTH Afp
MOURINHO U ELEMENTU

‘Nisam menadžer kakav sam bio, hvala Bogu. Nekad sam, umjesto da si pomognem, radio konflikte...‘

Usprkos nizu loših rezultata optimizam ne napušta slavnog portugalskog menadžera Spursa
Piše: SNObjavljeno: 23. veljača 2021. 17:22

Tottenhamov menadžer Jose Mourinho nalazi se pod velikim pritiskom nakon pet pretrpljenih poraza u posljednjih šest ligaških utakmica i prema otočkim je kaldionicama najveći favoriti za smjenu u konkurenciji premierligaških menadžera.

Usprkos crnom nizu Mourinho tvrdi da ima kontrolu nad momčadi i da može ispisati povijesne stranice kluba.

"Koji trener može reći da mu je uvijek sve vedro i da mu se nikad nije nadvio neki crni oblak nad glavom? Možda samo trener koji je uvijek u dominantnom klubu u ligi. To samo pokazuje kako je moja karijera bila prekrasna. Jesam li zbog toga deprimiran? Ne, to je izazov. Radim za klub, igrače i navijače i uvijek vjerujem da im mogu puno dati. Slabiji me rezultati bole, ali dodatno me motiviraju. Davao sam sve od sebe gdje god sam bio i motiviraniji sam nego ikad", rekao je Mourinho uoči utakmice Europske lige protiv Wolfsbsrgera.

image
NEIL HALL Afp

"Možda vam je čudno kada tako nešto govorim nakon toliko poraza, ali ja sam pozitivan. Nisam sretan, ali se budim svako jutro s velikom željom da dođem ovdje. Svi vole trenirati i naporno raditi. Hvala Bogu da nisam menadžer kakav sam nekad bio. Mi svi evoluiramo. Ponekad sam imao problema, ne toliko sa rezultatima jer nisam imao previše loših rezultata, već svakodnevnih problema na koje sam reagirao puno emotivnije. Umjesto da si pomognem stvarao sam nove konflikte", dodao je Mourinho.

"Vjerujem da ćemo se iz svega izvući pobjednički i da ću biti zapamćen u Tottenhamovoj povijesti po dobrome, ne po lošemu", zaključio je kontrpverzni Portugalac, bivši trener Porta, Chelseaja, Intera, Real Madrida i Manchester Uniteda.

Linker
20. travanj 2024 03:17