Action Images via Reuters
GOLIJADA NA STARTU

PRVAK ENGLESKE STRAŠNIM NASTUPOM NAJAVIO KAKO ĆE IZGLEDATI NOVA SEZONA! Zabili su pet golova, promašili jedanaesterac i pregršt prilika...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2019. 17:23

Manchester City je pobjedom kod West Hama u gostima rezultatom 5:0 započeo svoj pohod na treću uzastopnu titulu prvaka Premiershipa. Tri gola zabio je Raheem Sterling, a po jedan su dodali Jesus i Aguero, te tako odgovorili Liverpoolu koji je u petak sa 4:1 pobijedio Norwich.

Gosti su poveli u 25. minuti nakon odličnog prodora i asistencije Walkera te sigurne egzekucije Jesusa, koji je s desetak metara zakucao loptu pod gredu. Na 2:0 je povisio Sterling svojim prvim pogotkom u 51. minuti, a kad je zabio i drugi u 75. minuti počelo je poigravanje Manchester Cityja, koji je propustio do vrh napuniti mrežu West Hama.

Agüero je u 86. minuti iz drugog pokušaja pogodio za 4:0, a visoku pobjedu potvrdio je Sterling novim pogotkom par minuta kasnije.

Uoči početka utakmice novo pojačanje Čekićara vrijedno 40 milijuna eura, Sebastien Haller, izjavio je kako nije baš sretan s prvim protivnikom na početku nove sezone.

- Kakva utakmica za početak! Za mnogo novca sam prešao ovdje, a sada debitiram protiv Cityja. Postoje bolji protivnici za građenje samopouzdanja, nadam se da ću barem taknuti loptu, izjavio je u šali 25-godišnji napadač te dodao:

Soccer Football - Premier League - West Ham United v Manchester City - London Stadium, London, Britain - August 10, 2019  Manchester City manager Pep Guardiola gestures   Action Images via Reuters/John Sibley  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Action Images via Reuters

- Što mogu reći? Svi moramo biti pripremljeni. Igramo protiv osvajača prvenstva i kupa, a osvojili su čak i kup kojem ne znam ime. Bit će teško, a utakmicu moramo odigrati luđački. Možda je dobro što igramo protiv njih na početku jer ćemo morati biti u potpunosti fokusirani.

Haller je u London stigao iz redova bundesligaša Eintrachta za kojeg je upisao 77 nastupa u kojima je postigao 33 pogotka.

Uskoro opširnije...

Linker
18. travanj 2024 21:52