PAUL ELLIS Afp
TO BI BILO POJAČANJE

Ronaldo iza leđa Solskjearu pozvao apsolutnu legendu da preuzme Manchester United!?

‘On je taj koja stoji iza toga i koja preporučila upravi da je njegov bivši trener u Realu idealan‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2021. 20:46

Bivši trener Reala Zinedine Zidane jedna je od opcija za klupu Manchester Uniteda čiji je trener Ole Gunnar Solskjær na udaru sve većeg broja kritičara. Tema je to kojom se bave neki španjolski mediji iako uprava Uniteda još uvijek čvrsto stoji iza svog trenutačnog menadžera. United je u lošoj seriji i malo nedostaje upravi da potraži novo rješenje jer je "Solskjær izgubio konce i više ne kontrolira situaciju u svlačionici."

Španjolski novinar Eduardo Inda je u TV showu "El Chiringuito" ponudio senzaciju o tome da je klub sa Old Traforda već kontaktirao Francuza.

image
BURAK AKBULUT Anadolu Agency Via Afp

"Zidane može voditi bilo koju momčad, United je nova opcija. Zidanea je navodno već tražio i PSG, želio ga je i Newcastle, a poziv iz Manchester Uniteda poslao je glavom i bradom i sam Cristiano Ronaldo. On je osoba koja stoji iza toga i koja preporučila upravi da je njegov bivši trener u Realu idealna osoba."

Eduardo Inda je dodao da je Zidane najprije odbio punudu jer čeka posao u reprezentaciji Francuske i želi voditi Tricolore na SP-u u Kataru 2022.

No, isto tako, poziv iz Uniteda nije lako odbiti, bio bi to pravi izazov iza kojeg bi stajao ugovor po kojem bi uz Diega Simeonea bio najplaćeniji trener na svijetu. Ronaldo i Raphaël Varane bili bi sigurno presretni.

Linker
19. travanj 2024 13:16