Harry Maguire i Cristiano Ronaldo navodno ostaju u Unitedu

 PAUL ELLIS Afp
TVRDE ENGLEZI

Ronaldo odbio Beckhama, a Barcelona želi Maguirea! Manchester United će sljedeće sezone imati novog kapetana?

Novi trener Uniteda želi stvoriti momčad s kojom će napraviti bolje rezultate od prošle sezone.
Piše: SNObjavljeno: 27. lipanj 2022. 10:09

Kako će izgledati Manchester United sljedeće sezone? To pitanje muči navijače Crvenih vragova koji nisu bili zadovoljni prošlom sezonom. Novi trener Erik ten Hag obećava bolje dane, a na Old Traffordu bi trebala ostati dva važna igrača iz prošle sezone.

Naime, engleski mediji od završetka sezone pišu o potencijalnom odlasku Cristiana Ronalda iz kluba. Portugalac ima 37 godina i želio bi igrati u Ligi prvaka u kojem United neće nastupiti i logičnim su se nametale vijesti o odlasku iz kluba. Pričalo se o raznim europskim klubovima, ali za sada nije bilo pravih ponuda nije. No, zato je Cristiano Ronaldo dobio ponudu za odlazak u SAD i to u Inter Miami, klub Davida Beckhama.

Cristiano Ronaldo bi sigurno volio razviti svoj marketinški potencijal i na američkom tržištu, ali Daily Mail javlja kako je ipak odbio ovu ponudu. Dapače, Englezi javljaju kako želi ostati u Manchester Unitedu, a očekuje se da bi dobio i kapetansku vrpcu za sljedeću sezonu.

Ako bi Portugalac ostao u Unitedu i dobio kapetansku vrpcu to ne znači da će aktualni kapetan napustiti klub. I Harry Maguire ima ponudu za odlazak i to od Barcelone koja ga želi uključiti u posao s Frenkie de Jongom. Odavno se već priča o transferu nizozemskog igrača iz Barcelone u United, a katalonski klub bi, osim novca, u cijelom poslu želio dobiti i Maguiera. No, Ten Hag je izričito odbio tu mogućnost pa bi Maguire trebao ostati u klubu i sljedeće sezone.

Tijekom prošle godine se pisalo o navodnim sukobima između Cristiana Ronalda i Harryja Maguiera, a jedan od razloga bila je upravo kapetanska vrpca. Kako će dalje izgledati njihov suživot, posebno ako Portugalac postane kapetan kluba, ostaje za vidjeti. Ali je dojam kako Ten Hag zna kako ih smiriti...

Linker
19. travanj 2024 15:07