GLOBAL IMAGENS/ATLANTICO PRESS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Global Imagens/atlantico Press/abaca/Abaca Press/Profimedia
PRVI INTERVJU

Ronaldo otkrio razlog povratka u United: ‘To je zbog njega, on je poseban. Drago mi je da sam opet kući‘

‘Sa Solskjaerom sam još i igrao dvije-tri sezone. Sada je stvar potpuno drugačija‘, rekao je.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2021. 15:58

U svom prvom intervjuu nakon dolaska, odnosno povratka u redove Manchester Uniteda, portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo otkrio je pravi razlog povratka na Old Trafford.

- Kao što svi znaju, stvar je ista kao i onda kada sam imao 18 godina. Sir Alex Ferguson bio je ključan i tada i danas - rekao je za klupsku televiziju.

Još je ranije, ovoga utorka Cristiano Ronaldo na svojim društvenim mrežama objavio poruku za Manchester United i njegove navijače uz posvetu. Napisao je: PS - Sir Alex, ovo je za vas.

. Sjećam se kada sam u majici Sportinga igrao protiv Manchestera. Za mene, Sir Alex je nogometni otac. Pomogao mi je, naučio me toliko mnogo toga. Po mom mišljenju, on je zaista nevjerojatna osoba. Cijelo ovo vrijeme, otkada sam otišao u Real i Juventus bili smo u kontaktu - dodaje Portugalac.

Nakon što su propali ptregovori Ronaldovog agenta Jorgea Mendesa s vlasnicima i upravom Manchester Cityja, u igru se uključio United, Sir Alex je nazvao Ronalda...

- Mislim da je to najbolja odluka koju sam mogao donijeti. Došao sa u novo poglavlje svoje karijere, jako sam sretan i želim ovaj klub opet povući visoko prema vrhu, ispisati povijest i pomoći ovom kolektivu da opet osvaja trofeje. Drago mi je da sam ponovno kući nakon 12 godina, već se radujem prvoj utakmici.

Ronaldo je trenutno s portugalskom reprezentacijom, a kada dođe, imat će dovoljno vremena upoznati se sa svojim novim suigračima i trenerom.

- Solskjaer i ja jednom smo kratko razgovarali nakon što sam potpisao. Igrali smo zajedno dvije-tri godine, ali sada je situacija potpuno drugačija, on je trener a ja sam još uvijek igrač - kroz smijeh je Ronaldo pričao u intervjuu za klupsku televiziju.

Linker
18. travanj 2024 13:39