PAUL ELLIS Afp
SUPERFANTASY PREMIERSHIP

Salah blista, Man. City igra protiv omiljene mušterije, a hoće li Kane kazniti euforični Newcastle!?

Sutra se nastavlja Premiership što znači da igrači fantasyja dolaze na svoje
Piše: PromoObjavljeno: 15. listopad 2021. 16:40

Kad gledate ono što se u prethodnim kolima događalo u Engleskoj nekoliko je stvari sasvim jasno.

Svakako u svoju SuperFantasy Premiership momčad stavite Mohameda Salaha, napadač Liverpool igra fantastično, a znamo da je itekako sposoban takve igre ponavljati u serijama. Također ne bi bilo loše imati barem jednog braniča Chelseaja i jednog braniča Manchester Cityja, jer mislimo da neće primiti gol.

Najsigurniji odabiri u Chelseaju trebali bi biti Antonio Rüdiger i Cesar Azpilicueta, dok su to u Manchester Cityju Ruben Dias i Joao Cancelo. man. City igra protiv Burnleyja kojem je u posljednja četiri ogleda zabio 15 golova, a nije primio niti jedan. K tome, Burnley u tri gostujuća nastupa u ovoj sezoni ima tek jedan remi uz sedam primljenih golova. Dakle, jako je dobro gledati i napadačke opcije Cityja.

S druge strane Romelu Lukaku je igrajući za Belgiju pokazao određeni umor, a kako Chelsea igra protiv dobrog Brentforda, možda sjajnog centarfora u ovom kolu ne bi trebalo forsirati.

Harry Kane još nije postigao pogodak za Tottenham u Premier ligi. Možda je baš on dobar izbor za centarfora, jer Newcastle živi u euforiji nakon što su za vlasnika dobili jednog od najbogatijih ljudi na svijetu pa ih sigurno trese euforija. Što bi znalci poput Kanea mogli kazniti.

Koga staviti za kapetana u svoju SuperFantasy Premiership momčad? Već smo rekli da je Salah u čudesnoj formi, a Watford je promijenio trenera - sad je to Claudio Ranieri - kojem će trebati vremena da posloži momčad.

Linker
20. travanj 2024 04:18