JOHN WALTON Afp
SENZACIJA NA POMOLU

Sprema se totalni remont Chelseaja! Odlaze čak desetorica igrača, a sav novac ulaže se u jednog čovjeka

Roman Abramovič ima namjeru uložiti još novca kako bi stigao do toliko željene titule
Piše: SNObjavljeno: 07. travanj 2021. 08:33

Prošloga je ljeta društvo u Chelseaju utuklo 250 milijuna eura o pojačanja, ali prema trenutačno viđenom to nije dovoljno kako bi se na Otoku uzeo naslov prvaka. Nakon nekoliko zvučnih transfera došao je red i na promjenu trenera, pa je tako na klupu Bluesa nakon legendarnog Lamparda sjeo Thomac Tuchel.

Ipak, niti to nije bilo dovoljno, pa sada vlasnik Roman Abramovič ima namjeru uložiti još novca kako bi stigao do toliko željene titule, ali ovog puta puno toga ovisit će i i prodaji pojednih igrača.

Mediji na Otoku tako tvrde kako se Tuchel u nadolazećem periodu namjerava riješiti čak desetorice nogometaša i napraviti potpuni remont momčadi. Prvi u redu stoje Fikayo Tomori, Ruben Loftus-Cheek, Michy Batshuayi i Ross Barkley.

Osim njih na transfer listi će vjerojatno završiti i Tammy Abraham, Emerson Palmieri, Jorginho te Antonio Rüdiger i vratar Kepa koji su se nedavno i zakačili na treningu.

Plan je prodajama nekolicine igrača skupiti novac kojim bi na Stamford Bridgeu doveli Erlinga Holanda. Plan je ambiciozan, a ostaje za vidjeti hoće li Bluesi u tome i uspjeti.

Linker
20. travanj 2024 05:56