OLI SCARFF Afp
EL NACIONAL TVRDI

Svi su se već pomirili s odlaskom zvijezde Liverpoola, Klopp mu preporučio klub: ‘Teško mi je, tužan sam‘

Problem je navodno nastao oko njegove plaće odnosno onoga što nogometaš traži
Piše: HinaObjavljeno: 27. listopad 2021. 08:29

Egipćanin Mohamed Salah je trenutačno možda i najbolji nogometaš Europe, a u prilog mu ide i predstava s posljednje utakmice Liverpoola u kojoj je Manchester Unitedu utrpao čak tri komada.

Ove sezone napadač Redsa na svojem kontu ima 10 pogodaka i pet asistencija i svakako je jedan od najvažnijih Kloppovih igrača, ali to bi se uskoro moglo promijeniti. Naime, Salahu aktualni ugovor ističe u ljeto 2023. godine, a Egipćanin još uvijek nije postigao nikakav dogovor s klubom oko nastavka suradnje.

Problem je navodno nastao oko njegove plaće odnosno onoga što Salah traži. Iako bi mu većina navijača Redsa vrlo vjerojatno udovoljila zahtjevima, s druge strane El Nacional donosi vijest kako se trener Jurgen Klopp već pomirio s činjenicom da Salaha uskoro više neće gledati u crvenom dresu.

image
OLI SCARFF Afp

Prvi favorit za njegovo dovođenje je Real Madrid, ali Klopp mu je navodno savjetovao da bi na njegovom mjestu izabrao Barcelonu. Razlog je taj što bi na Nou Campu bio glavni igrač dok bi u Realu to teško ostvario obzirom na činjenicu da 'kraljevi' na ljeto imaju plan dovesti i Kyliana Mbappea.

Salah s druge strane tvrdi kako je zadovoljan u Liverpoolu te kako ne bi imao ništa protiv da karijeru završi na Anfieldu.

- Bio bih sretan kad bih ovdje mogao igrati do posljednjeg dana svoje karijere, ali..., nije sve u mojim rukama. Neke stvari ovise i o tome što klub želi. Iako, ne mogu vidjeti sebe kako igram protiv Liverpoola. Tužan sam. Teško je, ali vidjet ćemo.

Linker
25. travanj 2024 01:28