AFP
ŠOK IZ LIVERPOOLA

‘Uvijek si bio naš kapetan, pravi uzor, nedostaješ nam!‘ Dejan iznenađen pismom, a evo što je odgovorio!

Popularni Vatreni dobio je pismo iz Liverpoola koje ga je iznenadilo, ali i oduševilo
Piše: SNObjavljeno: 09. rujan 2020. 21:22

Dejan Lovren otišao je iz Liverpoola, ali šest godina predug je period da bi samo tako bio zaboravljen. Posebice u svlačionici...

"Ne mogu zamisliti Liverpool bez tebe i, iskreno, još mi nije sjelo da se ne vraćaš. Bio si vrlo važna figura u našoj svlačionici i jedan od najutjecajnijih igrača, koji nam je pomogao da postanemo ono što smo danas - pobjednici.", poručio mu je Jordan Henderson, kapetan Redsa.

image
GETTY IMAGES

Nije se na tome zaustavio...

"Kod nas i u Hrvatsku usadio si mentalitet da se uvijek borimo. Čak i u vremenima u kojima ti nije bio lako bio si ovdje za sve nas i nikad neću zaboraviti podršku koju si mi pružio da postanem vođa ove momčadi. Ti si uvijek bio "kapetan" iako nemaš traku oko ruke. Svima si nam uzor.", dodao je.

Pismom se pohvalio Lovren zbog kojeg je, kako kaže, ostao bez riječi.

image
AFP

"Već mi nedostaješ te i dalje očekujem da ću te ponovno vidjeti na treningu da diskutiramo i da se "zezamo". Nadam se da si svjestan koliko si dao za ovaj klub i ja ću ti uvijek biti na raspolaganju ako bilo što treba tebi ili tvojoj obitelji. Sretno u budućnosti, ali moraš znati da u Liverpoolu uvijek imaš braću ako nas zatrebaš. You'll never walk alone, Hendo".

Biranim riječima oprostio se i Klopp nedavno od Hrvata koji, evidentno je, neće biti zaboravljen.

Linker
19. travanj 2024 08:40