Southampton dron

 SCREENSHOT
NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

VIDEO: Bizarna situacija u Premier ligi! Tribine ‘Svete Marije‘ i igrači gledali u nebo, sudac prekinuo utakmicu

Još uvijek nije poznato odakle je i kojim povodom došlo do ove situacije iznad stadiona
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 21. siječanj 2023. 17:26

U utakmici 21. kola engleskog prvenstva svjedočili smo nesvakidašnjoj situaciji. Naime, krajem prvog dijela utakmice između Southamptona i Aston Ville, iznad stadiona Svete Marije uočen je dron, zbog čega je glavni sudac Michale Salisbury naredio igračima povlačenje s terena i tako prekinuo ogled na 10-ak minuta.

U jednoj od posljednjih akcija prve dionice, Aston Villa imala je slobodan udarac, a kamera je uhvatila navijače na tribini iznad gola domaćina kako pokazuju prema nebu i skreću sucima pozornost na leteći objekt, koji je zatim ušao u teren.

Kapetani James Ward-Prowse i Emiliano Martinez konzultirali su se s glavnim sucem, kao i menadžeri Nathan Jones i Unai Emery, nakon čega je Salisbury pokazao put svlačionice. Još nije poznato odakle je i kojim povodom stigao leteći objekt, no sudac je zbog predostrožnosti donio odluku o prekidu, a potom su sigurnosni djelatnici Southamptona otklonili dron s terena.

Igra je nastavljena nakon točno 12 minuta, a u prvom dijelu nije bilo pogodaka. Duje Ćaleta-Car startao je za ‘Svece‘, ali Mislav Oršić i treći ogled započeo je s klupe..

Linker
20. travanj 2024 00:32