GEOFF CADDICK Afp
MOŽE I BEZ HAALANDA

VIDEO: Pogledajte golčinu Kevina de Bruynea iz slobodnjaka za trijumf Cityja na King Power stadionu

Bila je ovo prva prvenstvena utakmica u kojoj u momčadi Citya nije bilo Norvežanina Haalanda
Piše: HinaObjavljeno: 29. listopad 2022. 15:36

U prvom dvoboju 14. kola engleske Premier lige, što je u subotu odigran na stadionu King Power, gostujući Manchester City pobijedio je Leicester City sa 1-0 (0-0).

Pogodak za devetu pobjedu Manchester Cityja u ovoj sezoni postigao je Belgijac Kevin De Bruyne iz maestralno izvedenog slobodnog udarca s oko 25 metara u 49. minuti.

POGLEDAJTE GOLČINU DE BRUYNEA!

Bila je ovo prva prvenstvena utakmica u kojoj u momčadi Manchester Citya nije bilo Norvežanina Erlinga Haalanda. Guardiola ga je odlučio odmoriti i ostaviti na poštedi nakon ozljede koju je zaradio u prvom poluvremenu dvoboja u Ligi prvaka protiv Borussije u Dortmundu.

Iako su bili bez najboljeg strijelca Premier lige, gosti su dominirali u posjedu iz kojeg su stvorili nekoliko dobrih prilika, ali su do pogotka došli iz prekida. Nije ni Leicester bio bez šansi, ali je obrana Manchester Cityja izdržala.

Barem na jedan dan branitelji naslova su se vratili na vrh prvenstvene ljestvice sa 29 bodova, jednim više od Arsenala koji će u nedjelju ugostiti Nottingham Forest. Leicester je ostao na 11 bodova i jedno mjesto iznad zone ispadanja.

Linker
23. travanj 2024 13:02