BEN STANSALL Afp
‘ON JE ČUDESAN‘

Zvijezda oduševila i Guardiolu, ali želi otići: ‘Taj će klub dobiti jednog od najboljih igrača svijeta‘

‘Ne čudi koliko je dobro odigrao protiv Chelseaja. Koliko smo to puta vidjeli? Bio je fantastičan‘.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 27. rujan 2021. 12:19

Bernardo Silva odigrao je u subotu fantastičnu utakmicu protiv Chelseaja, a i inače je ove sezone u izvanrednoj formi. Zanimljivo je kako je portugalski reprezentativac ljetos bio povezivan s odlaskom u Arsenal, ali i dalje se svako malo spominje da Silva nije sretan u Cityju te da želi otići. Da nešto u tim glasinama ima - koliko god Portugalac sjajno igrao - potvrdio je i Pep Guardiola.


"Sve što želim je da Bernardo bude sretan, ovdje ili bilo gdje. Sve što želim je njegova sreća, jer je tip koji zaslužuje najbolje. Protiv Norwicha je igrao iznimno, protiv Arsenala je igrao iznimno, protiv Southamptona je bio na razini momčadi, što nije bilo dobro. No, ne čudi koliko je dobro odigrao protiv Chelseaja. Koliko smo to puta vidjeli? Bio je fantastičan."

image
BEN STANSALL Afp


Trener Man. Cityja jednu je stvar posebno podvukao.


"Nikada ne zaboravljam naš drugi naslov u Premier ligi, koji smo osvojili s 98 bodova. Silva je bio najbolji igrač Engleske. Bio je nominiran za nagradu, ali nije je dobio, iako je bio najbolji. Nakon te sezone malo je pao, nije igrao na poziciji koja mu se više sviđa, ali sad se vratio i nadam se da nam može pomoći. Ako na kraju odluči otići, jedino što mogu reći je da će klub koji dobije Bernarda uzeti jednog od najboljih igrača na svijetu."


Ipak, Guardiola podvlači da je Bernardo Silva sretan čovjek.


"Ne možete igrati na ovaj način ako niste sretni, to je nemoguće."

Linker
23. travanj 2024 23:13