Screemshot: Twitter
PROBLEMI U BRAZILSKOM TRENING-KAMPU

PRIJE TRI DANA POTPISAO UGOVOR ŽIVOTA S MAN. UTD-om, A SADA PROPUŠTA SP U RUSIJI?! Brazilci se hvatali za glavu nakon oštrog starta Realove zvijezde

Piše: Petar BekićObjavljeno: 08. lipanj 2018. 00:03

Fred, veliko ovotjedno pojačanje Manchester Uniteda, doživio je veliki peh u trening-kampu brazilske nogometne reprezentacije. Prije samo tri dana brazilski veznjak potpisao je ugovor života za slavni engleski klub. Engleski mediji nagađaju da se radi o cifri od oko 60 milijuna eura.

U jeku priprema za SP u Rusiji brazilska izabrana vrsta trenira u londonskom Anfieldu, sportskome kompleksu nogometnoga kluba Tottenham Hotspur's. Nakon jednog oštrog starta Realova defanzivca Casemira, Fred je ostao ležati na travnjaku i s bolnom grimasom na licu primio se za desni gležanj. Liječnička je ekipa reagirala u hipu, a trening je odmah prekinut što sugerira težinu ozljede.

Preliminarne izjave liječnika vrlo su oprezne.

- Zasad možemo reći da se radi o ozljedi desnoga gležnja ili Ahilove tetive, ali teško je prognozirati koliko je stanje ozbiljno. Moramo pričekati 24 sata da bismo ustanovili oštećenje - zaključili su.

Ostaje upitno hoće li se Fred oporaviti do početka prvenstva. Brazil je jedan od favorita SP-a u Rusiji, a prvu utakmicu igra protiv Švicarske u nedjelju 17. lipnja. U skupini su još s Kostarikom i Srbijom.

Linker
23. travanj 2024 11:27